04 januari 2006

Broodje meergranen-geitenkaas

Ingredienten :
1 sneetje donker meergranenbrood
boter
1 theelepel zachte mosterd
3-4 dunne plakjes Hollandse geitenkaas
toefje tuinkers

Bereidingswijze :
Bestrijk 1 sneetje donker meergranenbrood met boter en 1 theelepel zachte mosterd. Schaaf 3-4 dunne plakjes van een stuk Hollandse geitenkaas en leg deze losjes op het brood. Steek er kleine toefjes tuinkers tussen. Bereidingstijd: ca. 5 minuten

Tip: Dit is ook lekker voor de lunch, maak dan een sandwich en neem deze mee voor onderweg. Natuurlijk smaakt gewone Goudse kaas ook prima.

Geen opmerkingen:

Vietnamese noedelsalade met gegrilde kip ( bún thit nuong)

  Ingrediënten voor 4 personen : 4 stengels sereh (citroengras),  5 tenen knofloo,k 2 sjalotten, 5 eetlepels lichtbruine basterdsuiker, 90 ...