04 januari 2006

Broodje meergranen-geitenkaas

Ingredienten :
1 sneetje donker meergranenbrood
boter
1 theelepel zachte mosterd
3-4 dunne plakjes Hollandse geitenkaas
toefje tuinkers

Bereidingswijze :
Bestrijk 1 sneetje donker meergranenbrood met boter en 1 theelepel zachte mosterd. Schaaf 3-4 dunne plakjes van een stuk Hollandse geitenkaas en leg deze losjes op het brood. Steek er kleine toefjes tuinkers tussen. Bereidingstijd: ca. 5 minuten

Tip: Dit is ook lekker voor de lunch, maak dan een sandwich en neem deze mee voor onderweg. Natuurlijk smaakt gewone Goudse kaas ook prima.

Geen opmerkingen:

Teriyaki zalm uit de slowcooker

  2 rode uien, in dunne ringen 1 paprika naar keuze, in reepjes 1 paksoi, gesneden, het groen apart zetten 100 g kastanje-champignons, in p...