04 januari 2006

Broodje meergranen-geitenkaas

Ingredienten :
1 sneetje donker meergranenbrood
boter
1 theelepel zachte mosterd
3-4 dunne plakjes Hollandse geitenkaas
toefje tuinkers

Bereidingswijze :
Bestrijk 1 sneetje donker meergranenbrood met boter en 1 theelepel zachte mosterd. Schaaf 3-4 dunne plakjes van een stuk Hollandse geitenkaas en leg deze losjes op het brood. Steek er kleine toefjes tuinkers tussen. Bereidingstijd: ca. 5 minuten

Tip: Dit is ook lekker voor de lunch, maak dan een sandwich en neem deze mee voor onderweg. Natuurlijk smaakt gewone Goudse kaas ook prima.

Geen opmerkingen:

Curry met bloemkool en kip

  1   bloemkool   1   ui   250   gram   kipfilet  in blokjes 4   teentjes   knoflook   geperst 1   theelepel   geraspte gember 1   eetlepel ...