28 augustus 2005

Viscuisine met pasta

We hebben al een tijdje geen vis gegeten, dus het is hoogtijd om een receptje op te duikelen voor morgen (maandag).
Het is een gemakkelijk recept, de Viscuisine is van Iglo.

Je hebt verschillende soorten, maar ik vind Valencia (met spinazie) het lekkerst omdat er ook pasta bij wordt gegeten.
Verder heb je alleen nog nodig verse tagliatelli, een stuk of 3 paprika's in verschillende kleuren, paar teentjes knoflook, wat pesto en olijfolie.

Bereiding :
Warm de oven voor volgens gebruiksaanwijzing (magnetron kan ook, maar dan wordt het niet zo lekker heet als in een oven) en werk verder de gebruiksaanwijzing af.
Snijd de paprika's in reepjes, pers de knoflook uit en bak dit zachtjes in olie ongeveer klein 10 minuten op het laatst (eventueel) wat pesto toevoegen.
Is het gerecht uit de oven bijna klaar, dan de tagliatelli koken. Vooral niet eerder want dit is zo klaar, en de Viscuisine moet toch heel even rusten.

Serveer alles in een pastabord : tagliatelli, de paprika erop en daar bovenop de vis. Heb je peterselie in voorraad dan een paar takjes knippen en over het gerecht strooien.

Geen opmerkingen:

Teriyaki zalm uit de slowcooker

  2 rode uien, in dunne ringen 1 paprika naar keuze, in reepjes 1 paksoi, gesneden, het groen apart zetten 100 g kastanje-champignons, in p...