20 februari 2023

Ravioli met andijvie en walnoten




400 gram ravioli met 5 kazen uit de koeling, 20 gram pijnboompitten, 50 gram walnoten, 4 eetlepels olijfolie, 4 teentjes knoflook, snufje chilivlokken, zak gesneden andijvie van 400 gram en Parmezaanse kaas.

Bereiding :  Rooster de walnoten in een droge hete pan. Hak de noten daarna grof en houd ze apart. Verwarm de olie met de knoflook op laag tot de begint te kleuren. Voeg de andijvie en chili toe en roerbak alles tot de andijvie slinkt. 

Kook ondertussen de ravioli volgens gebruiksaanwijzing, laat het uitlekken en meng met de andijvie. Bestrooi het gerecht met de kaas, de walnoten en de pijnboompitten.




Geen opmerkingen:

Teriyaki zalm uit de slowcooker

  2 rode uien, in dunne ringen 1 paprika naar keuze, in reepjes 1 paksoi, gesneden, het groen apart zetten 100 g kastanje-champignons, in p...