Nacho's met kaas, zwarte bonen en paprika
250 g zwarte bonen 1 zakje Taco Seasoning Mix van Santa Maria 1,5 paprika 200 mais Jalopeno pepers (potje) fijn gesneden 200 gram geraspte belegen en cheddar kaas 1 zak Santa Maria Nacho chips 100 ml water 2 eetlepels olie |
Voor de topping : paar tomaten, rode ui, avocado, verse koriander, salsa en sour cream |
Bereiding : Verwarm de oven voor op 225 ˚C. Verdeel de nacho's over een ovenschaal. Snijd de paprika en stukje en bak deze in olijfolie. Voeg de zwarte bonen, mais en taco kruidenmix en het water toe. Laten sudderen zonder deksel, klein kwartiertje. Bedek de chips met het bonenmengsel en bestrooi met de kaas (meer kaas kan altijd. Bak het ongeveer 5 tot 10 minuten tot de kaas is gesmolten. Ondertussen de tomaten, ui en avocado in blokjes snijden. Verdeel het gerecht over de borden en bestrooi het met de groenten en verse koriander. Serveer met salsa en sour cream naar smaak. Met dank aan Santa Maria |
Geen opmerkingen:
Een reactie posten