75 gram
Parmezaanse kaas
25 gram
panko of gewoon paneermeel
2
kipfilets
125 gram
Grand'Italia Pasta Pesto Basilico
200 gram
spaghetti
2
courgettes
1 eetlepel olijfolie
400 gram
spinazie
15 gram
basilicum
Bereiding : Verwarm de oven voor op 180
°C. Rasp ondertussen de kaas en meng de helft met de panko, peper en eventueel
zout.
Halveer
de kipfilets in de lengte. Leg de filets tussen 2 vellen vershoudfolie en sla
met een koekenpan plat. Verdeel de kip over de ovenschaal. Besmeer met ½ el
pesto per persoon en bestrooi met het panko-kaasmengsel. Bak ca. 20 min. gaar
in de oven. Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de
verpakking beetgaar.
Snijd
ondertussen de courgettes in dunne reepjes. Verhit de olie in een hapjespan,
voeg eerst de courgette toe en bak deze een paar minuten en voeg daarna de
spinazie toe en laat in delen slinken. Meng met de spaghetti, de rest van de
kaas en de rest van de pesto. Verdeel de kipfilets over de pasta. Scheur de
basilicumblaadjes in stukjes en bestrooi de pasta ermee.
Met dank aan : ah
Met dank aan : ah
Geen opmerkingen:
Een reactie posten