17 januari 2017
Spaanse riblappen
800 gram riblappen
2 blaadjes laurier
200 gram chorizo
3 paprika's (rood, groen en geel)
1 ui
2 teentjes knoflook
1 rode peper
scheut olijfolie
200 ml Reserva Carmenera (Isla Grande of gelijkwaardige wijn)
200 ml runderbouillon
zout en peper
Bereiding : Snijd het vlees in grove stukken. Verwijder het vel van de wordt en snijd deze in halve plakken. Snijd de paprika's, ui en knoflook in grove stukken.
Halveer de rode peper en verwijder de zaadje, snij de peper in ringetjes.
Verhit de olie en bak het vlees rondom goudbruin. Breng op smaak met zout en peper. Voeg de paprika's, ui, knoflook, rode peper en chorizo teo en bak dit een paar minuten mee. Blus af met de rode wijn en bouillon. Voeg de laurier toe.
Laat alles in een uurtje of twee stoven.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Appelcake uit de Russell Hobbs
Wat heb je nodig : 3 appels kaneel 180 gram zachte roomboter 75 gram suiker appeltaartmix 2 eetlepels melk 8 gram bakpoeder Bereiding : app...
-
We hebben al een tijdje geen vis gegeten, dus het is hoogtijd om een receptje op te duikelen voor morgen (maandag). Het is een gemakkelijk r...
-
In een artikel over Paul de Leeuw vond ik onderstaand recept wat zijn schoonmoeder altijd maakte, net weer iets anders als mijn eigen recept...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten