Echt iets voor een zonnige zaterdag
Ingrediënten :
- 1 goudsalami (250 g)
- 2 el olijfolie
- 1 fles gezeefde tomaten (passata di pomodoro, 720 ml, biologisch) van AH
- 2 kippenbouillontabletten
- 150 g pasta per zuppa conchigliette (zak 250 g)van Grand Italia
- 2 pakken luxe soepgroente (a 300 g, diepvries)
- 100 g zachte geitenkaas (bijv. Bettine Blanc)
- 1 ciabatta (brood) in repen gesneden
Bereiding : Snij de salami in stukjes. Verhit de olie in een soeppan en bak de salami 2-3 minuten. Voeg de passata, 1 liter water en de bouillontabletten toe. Breng alles aan de kook en voeg de pasta en de soepgroenten toe. Laat dit op middelboog vuur een klein kwartiertje koken.Verdeel de soep in 4 borden of kommen en verkruimel de geitenkaas erover. Serveer het brood erbij of maak bruschetta's erbij.
Met dank aan Allerhande
Geen opmerkingen:
Een reactie posten