21 mei 2012
Pasta met andijvie en chorizo
Ingrediënten :
300 g fusilli (pasta, zak 500 g)
150 gr chorizoworst (ontveld en in heel kleine dobbelsteentjes)
1 ui, gesnipperd
1 bekertje slagroom (125 ml)
1 krop andijvie, in repen , of een zak gesneden andijvie van 400 gram
1/3 potje zongedroogde tomaten op olie.
handvol snoeptomaatjes
Bereiding : Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak de chorizo 4 min. op middelhoog vuur. Voeg de ui toe en bak 3 min. mee. Voeg de slagroom en andijvie toe en laat al omscheppend slinken. Giet de pasta af, voeg toe aan het andijviemengsel en schep om. Breng op smaak met peper en roer de tomaatjes en de gedroogde tomaatjes erdoorheen. Verdeel de pasta over 4 borden.
Met dank aan Allerhande van deze maand
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Appelcake uit de Russell Hobbs
Wat heb je nodig : 3 appels kaneel 180 gram zachte roomboter 75 gram suiker appeltaartmix 2 eetlepels melk 8 gram bakpoeder Bereiding : app...
-
We hebben al een tijdje geen vis gegeten, dus het is hoogtijd om een receptje op te duikelen voor morgen (maandag). Het is een gemakkelijk r...
-
In een artikel over Paul de Leeuw vond ik onderstaand recept wat zijn schoonmoeder altijd maakte, net weer iets anders als mijn eigen recept...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten