21 mei 2012

Pasta met andijvie en chorizo



Ingrediënten :
300 g fusilli (pasta, zak 500 g)     
150 gr chorizoworst (ontveld en in heel kleine dobbelsteentjes)
1 ui, gesnipperd     
1 bekertje slagroom (125 ml)     
1 krop andijvie, in repen , of een zak gesneden andijvie van 400 gram    
1/3 potje zongedroogde tomaten op olie.
handvol snoeptomaatjes

Bereiding : Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak de chorizo 4 min. op middelhoog vuur. Voeg de ui toe en bak 3 min. mee. Voeg de slagroom en andijvie toe en laat al omscheppend slinken. Giet de pasta af, voeg toe aan het andijviemengsel en schep om. Breng op smaak met peper en roer de tomaatjes en de gedroogde tomaatjes erdoorheen. Verdeel de pasta over 4 borden.

Met dank aan Allerhande van deze maand

Geen opmerkingen:

Appelcake uit de Russell Hobbs

Wat heb je nodig :  3 appels kaneel 180 gram zachte roomboter 75 gram suiker appeltaartmix 2 eetlepels melk 8 gram bakpoeder Bereiding : app...