Ingrediënten :
Bereiding :
Verhit een wok en schenk er 2 el olie in. Roerbak de kip in 2 min. goudbruin. Breng op smaak met peper en zout en neem uit de wok. 2. Kook de woknoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen onder koud stromend water. Laat uitlekken. 3. Snijd de bosui in schuine stukjes van 2 cm. Snijd de gember fijn. Verhit 2 el olie in de wok en bak de gember en knoflook 1 min. Voeg de rode ui toe en bak 2 min. mee. Doe de paprika, maiskolfjes, oestersaus en cashewnoten erbij en roerbak nog 1 min. Voeg de kip, woknoedels en bosui toe en roerbak nog 1 min. Verdeel over 4 kommen. Voor de liefhebber Hoisinsaus toevoegen
Bron : Allerhande
Geen opmerkingen:
Een reactie posten