25 september 2011
Italiaanse borrelballetjes
Voor ong 30 stuks heb je nodig : 400 gr rundgehakt, 4 eetl tomatentapenade, fijngeraspt teentje knoflook, 1 ei, paneermeel, zou en peper.
Bereiding : Meng het gehakt met de tapenade, knoflook en het ei. Voeg paneermeel toe totdat het mengsel stevig is en voeg dan naar smaak peper en zout toe. Laat het een kwartiertje rusten.
Maak hiervan ong 30 balletjes en rol deze door iets paneermeel. Bak ze rondom bruin in olijfolie. Serveren met knoflooksaus of bieslooksaus.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Appelcake uit de Russell Hobbs
Wat heb je nodig : 3 appels kaneel 180 gram zachte roomboter 75 gram suiker appeltaartmix 2 eetlepels melk 8 gram bakpoeder Bereiding : app...
-
We hebben al een tijdje geen vis gegeten, dus het is hoogtijd om een receptje op te duikelen voor morgen (maandag). Het is een gemakkelijk r...
-
In een artikel over Paul de Leeuw vond ik onderstaand recept wat zijn schoonmoeder altijd maakte, net weer iets anders als mijn eigen recept...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten