12 april 2011
Pittige penne Arrabiata met rucola
Nodig : 300 gr volkoren penne 1 pot Barilla arrabbiata saus 2 eetlepels geroosterde pijnboompitten 200 gr diepvries tuinerwtjes zakje rucola mix van 100 gr 1 rode ui in halve ringen paar kerstomaatjes 1 eetl balsamicoazijn 3 eetl olijfolie extra vierge zout en peper 3 eetl fijngehakte peterselie Bereiding : Kook de penne in ruim water met zout volgens de gebruiksaanwijzing. Verwarm de saus op een heel laag vuur. Zodra het een beetje borrelt de erwtjes uit de diepvries erbij doen. Wel goed roeren en evt op een warmhoudplaatje zetten. Maak de salade aan met de olie en azijn en zout en peper naar smaak. Doe de kerstomaatjes erdoor (evt door de helft snijden) en strooi de pijnboompitten erover. Giet de penne af en doe ze terug in de pan. Schep de pastasaus en de peterselie erdoor. Serveer op een diep bord en geef de salade er apart bij. Een heerlijk gerecht waar je totaal geen vlees bij mist. Snel, eenvoudig en superlekker.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Appelcake uit de Russell Hobbs
Wat heb je nodig : 3 appels kaneel 180 gram zachte roomboter 75 gram suiker appeltaartmix 2 eetlepels melk 8 gram bakpoeder Bereiding : app...
-
We hebben al een tijdje geen vis gegeten, dus het is hoogtijd om een receptje op te duikelen voor morgen (maandag). Het is een gemakkelijk r...
-
In een artikel over Paul de Leeuw vond ik onderstaand recept wat zijn schoonmoeder altijd maakte, net weer iets anders als mijn eigen recept...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten