- 200 g (grote) macaroni
- 400 g grof gesneden Italiaanse groenten
- 75 g gemengde salade met rucola
- 6 el Bertolli Basilico saladedressing
- 350 g gehakt
- peper, zout
- 1 zak (450 g) Bertolli Pastasaus Knoflook
- 5 fijngesneden zure augurkjes
- 4 panini (broodjes)
Steek de BBQ aan en kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de groenten de laatste 5 min. mee. Giet af, laat goed uitlekken en koud worden. Meng de macaroni met de groenten, de helft van de salade en de dressing. Meng ondertussen het gehakt met 1 tl peper, wat zout en 6 el pastasaus. Vorm 4 gelijke burgers van het gehakt. Rooster de burgers op de hete BBQ, onder de hete grill of in een hete grillpan in ca. 10 min. aan beide kanten gaar en goudbruin. Keer geregeld. Verwarm de rest van de pastasaus op een matig hoog vuur en voeg de augurkjes toe
Snijd de panini open, bestrijk de onderste helften met wat warme pastasaus, leg er een plukje sla en een gegrilde burger op. Serveer de hamburgers met de pastasalade en de rest van de warme saus er apart bij.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten