03 januari 2007

Romige kip met penne



Nodig :
300 g penne rigate
1 zak paprika mix (rood, geel, groen)
3 eetlepels olijfolie
150 g baconreepjes
300 g kipfiletblokjes
1 flesje Blue Band Finesse voor koken
1 bakje Knorr kruidenpasta voor Macaroni tradizionale
200 g ijsbergsla met tuinkruiden
4 eetlepels Calvé Dressing frisse bieslook
1 bakje mediterrane versiermix

Bereiding:
Kook de penne rigate beetgaar volgens de aanwijzingen op het pak. Snijd de paprika’s in stukjes. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak baconreepjes en kipblokjes in 3-4 minuten op matig hoog vuur lichtbruin. Schep de paprika erdoor en bak alles nog 3-4 minuten. Voeg de Blue Band Finesse toe en schep de kruidenpasta voor macaroni erdoor. Breng het geheel al roerende aan de kook en laat de saus 2-3 minuten zachtjes doorkoken. Giet de penne af en schep de pasta door de saus. Warm de pasta nog even goed door.

Meng de ijsbergsla in een slakom met de dressing en strooi de versiermix erover. Serveer de sla bij de romige pasta.

Geen opmerkingen:

Appelcake uit de Russell Hobbs

Wat heb je nodig :  3 appels kaneel 180 gram zachte roomboter 75 gram suiker appeltaartmix 2 eetlepels melk 8 gram bakpoeder Bereiding : app...