03 januari 2007
Romige kip met penne
Nodig :
300 g penne rigate
1 zak paprika mix (rood, geel, groen)
3 eetlepels olijfolie
150 g baconreepjes
300 g kipfiletblokjes
1 flesje Blue Band Finesse voor koken
1 bakje Knorr kruidenpasta voor Macaroni tradizionale
200 g ijsbergsla met tuinkruiden
4 eetlepels Calvé Dressing frisse bieslook
1 bakje mediterrane versiermix
Bereiding:
Kook de penne rigate beetgaar volgens de aanwijzingen op het pak. Snijd de paprika’s in stukjes. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak baconreepjes en kipblokjes in 3-4 minuten op matig hoog vuur lichtbruin. Schep de paprika erdoor en bak alles nog 3-4 minuten. Voeg de Blue Band Finesse toe en schep de kruidenpasta voor macaroni erdoor. Breng het geheel al roerende aan de kook en laat de saus 2-3 minuten zachtjes doorkoken. Giet de penne af en schep de pasta door de saus. Warm de pasta nog even goed door.
Meng de ijsbergsla in een slakom met de dressing en strooi de versiermix erover. Serveer de sla bij de romige pasta.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Appelcake uit de Russell Hobbs
Wat heb je nodig : 3 appels kaneel 180 gram zachte roomboter 75 gram suiker appeltaartmix 2 eetlepels melk 8 gram bakpoeder Bereiding : app...
-
We hebben al een tijdje geen vis gegeten, dus het is hoogtijd om een receptje op te duikelen voor morgen (maandag). Het is een gemakkelijk r...
-
In een artikel over Paul de Leeuw vond ik onderstaand recept wat zijn schoonmoeder altijd maakte, net weer iets anders als mijn eigen recept...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten