Ingrediƫnten :
1 pot Bertolli pastasaus tomaat, pecorino & knoflook
400 g penne rigate
zout
2 uien
500 g broccoli
250 g kastanjechampignons
3 eetlepels extra vergine olijfolie
zeezout, versgemalen zwarte peper
50 g pijnboompitjes
150 g zachte geitenkaas of feta
Bereiding :
Kook de penne in een pan met ruim kokend water en wat zout in ca. 10 minuten beetgaar. Pel de uien en snijd ze in dunne partjes. Verdeel de broccoli in kleine roosjes en veeg de champignons schoon. Verdeel de ui, broccoli en champignons over een bakplaat, sprenkel de olijfolie erover en maal er zout en peper boven.
Schuif de bakplaat ca. 15 cm onder een hete grill en rooster de groente in ca. 12 minuten mooi bruin en beetgaar, schep ze regelmatig om. Rooster de pijnboompitjes bruin in een droge koekenpan. Verkruimel de geitenkaas. Giet de penne af, roer de pastasaus en groente erdoor en warm het geheel nog even door.
Verdeel de pasta over vier diepe borden en strooi de geitenkaas en pijnboompitjes erover.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten