Ingrediënten :
300 gr spaghetti
2 eetl olijfolie
4 zalmfilets (500 gr)
150 ml droge witte vermout
1 rode peper zonder zaadjes, in reepjes
2-3 eetlepels pesto Genovese
200 ml creme fraiche of 1 beker Blue Band Finesse voor verfijnen (250 ml)
zout en versgemalen peper
15 gr verse basilicum in reepjes
Bereiding :
Kook de spaghetti in ruim kokend water met wat zout, beetgaar. Verwarm de olijfolie in een koekepan en bak de zalm op matig hoog vuur in 8 minuten bijna gaar. Houdt ze warm op een bord onder alufolie.
Roer de vermout en peperreepjes door de bakolie en kook dit 2-3 minuten in. Roer dan de pesto en creme fraiche erdoor en laat het pruttelen tot er een mooie saus ontstaat. Breng op smaak met zout en peper.
Verdeel de zalm in stukjes en warm ze heel even in de suas op. Giet de spaghetti af en schep de saus met zalm erdoorheen. Serveer met de basilicum.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Vietnamese noedelsalade met gegrilde kip ( bún thit nuong)
Ingrediënten voor 4 personen : 4 stengels sereh (citroengras), 5 tenen knofloo,k 2 sjalotten, 5 eetlepels lichtbruine basterdsuiker, 90 ...

-
We hebben al een tijdje geen vis gegeten, dus het is hoogtijd om een receptje op te duikelen voor morgen (maandag). Het is een gemakkelijk r...
-
In een artikel over Paul de Leeuw vond ik onderstaand recept wat zijn schoonmoeder altijd maakte, net weer iets anders als mijn eigen recept...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten