Ingrediƫnten :
Conimex woknoedels (1 verpakking)
3 eetl arachide-olie of wokolie
1 rode en 1/2 gele paprika
struik paksoi
1 bakje AH pittige tofureepjes
6 eetl Conimex chilisaus
1 pakje Conimex kokosmelk
75 gr ongezouten cashewnoten (in kleine stukjes)
peper en zout
Bereiding :
De noedels volgens gebruiksaanwijzing garen. Ondertussen de paksoi in repen en de paprika in blokjes snijden. Roerbak de tofu op hoog vuur 3 minuten, voeg de groenten toe en roerbak nog 5 minuten door. Voeg kokosmelk en chilisaus toe en laat alles op goed doorkoken zo'n 3 minuten.
De afgespoelde en uitgelekte noedels en de cashewnoten erbij, goed vermengen en door en door warm laten worden.
.
Serveren : komkommersalade met pepertjes
Geen opmerkingen:
Een reactie posten