Ingrediënten :
1 pak mix voor pizzabodem Italiaans zonder saus·
1 pot Bertolli Pastasaus gedroogde tomaat en oregano
1 grote rode paprika, in reepjes·
1 grote gele paprika, in reepjes
1 courgette, in plakjes·
150 gram zachte geitenkaas·
1 eetlepel pizzakruiden·
3 eetlepels Bertolli Olijfolie Extra Vierge (Robusto)
Bereiding :
Pizza met paprika en geitenkaas. Verwarm de oven voor op 220 graden C. Bereid het pizzadeeg volgens de aanwijzingen op het pak en druk het op een bakplaat uit tot de hele plaat bedekt is. Maak de rand iets dikker. Strijk de pastasaus erover en verdeel de paprikareepjes en courgetteplakjes over de pastasaus. Snijd de geitenkaasjes in stukjes en leg ze op de groenten. Strooi de pizzakruiden erover en sprenkel tot slot wat olijfolie over de pizza. Bak de pizza in het midden van de oven in 15-20 minuten goudbruin en gaar.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Vietnamese noedelsalade met gegrilde kip ( bún thit nuong)
Ingrediënten voor 4 personen : 4 stengels sereh (citroengras), 5 tenen knofloo,k 2 sjalotten, 5 eetlepels lichtbruine basterdsuiker, 90 ...

-
We hebben al een tijdje geen vis gegeten, dus het is hoogtijd om een receptje op te duikelen voor morgen (maandag). Het is een gemakkelijk r...
-
In een artikel over Paul de Leeuw vond ik onderstaand recept wat zijn schoonmoeder altijd maakte, net weer iets anders als mijn eigen recept...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten