05 juli 2005

Pizza con paprica ed il formaggio della pecora

Ingrediënten :
1 pak mix voor pizzabodem Italiaans zonder saus·
1 pot Bertolli Pastasaus gedroogde tomaat en oregano
1 grote rode paprika, in reepjes·
1 grote gele paprika, in reepjes
1 courgette, in plakjes·
150 gram zachte geitenkaas·
1 eetlepel pizzakruiden·
3 eetlepels Bertolli Olijfolie Extra Vierge (Robusto)

Bereiding :
Pizza met paprika en geitenkaas. Verwarm de oven voor op 220 graden C. Bereid het pizzadeeg volgens de aanwijzingen op het pak en druk het op een bakplaat uit tot de hele plaat bedekt is. Maak de rand iets dikker. Strijk de pastasaus erover en verdeel de paprikareepjes en courgetteplakjes over de pastasaus. Snijd de geitenkaasjes in stukjes en leg ze op de groenten. Strooi de pizzakruiden erover en sprenkel tot slot wat olijfolie over de pizza. Bak de pizza in het midden van de oven in 15-20 minuten goudbruin en gaar.

Geen opmerkingen:

Curry met bloemkool en kip

  1   bloemkool   1   ui   250   gram   kipfilet  in blokjes 4   teentjes   knoflook   geperst 1   theelepel   geraspte gember 1   eetlepel ...