Ingrediƫnten :
3 el olijfolie
2 teentjes fijngehakte knoflook
1 takje rozemarijn
4 takjes tijm
2 blaadjes laurier
500 g half-om-half gehakt
1 blik AH tomatenblokjes
½ fijngehakte rode peper
400 g tagliatelle
½ bosje basilicum
Bereidingswijze :
Doe de olijfolie in de pan. Fruit de knoflook, rozemarijn, tijm en laurier aan. Doe het gehakt erbij en bak het even aan. Schenk de tomatenblokjes erbij en voeg de rode peper toe. Laat het geheel vervolgens 20 minuten sudderen.
Kook de pasta. Voeg aan de gare pasta een scheutje olijfolie en blaadjes basilicum toe. Breng de saus op smaak met peper en zout. Schep de pasta op en doe de tomatenstoof erop.
Geserveerd met :
komkommer/tomaten salade met geroosterde pijnboompitten
Bron : Born2Cook
Geen opmerkingen:
Een reactie posten