30 oktober 2006

Couscous met kipkebab



Ingrediƫnten :
1 ui
2 teentjes knoflook
2 courgettes
4 eetlepels zonnebloemolie
1 blik tomatenblokjes (400 g)
300 g couscous
1 schaaltje kipfiletreepjes kebab (ca. 400 g)
1 bakje Italiaanse mix (50 g)

Bereiden :
Ui en knoflook pellen en snipperen. Courgettes schoonmaken en in stukjes snijden. In pan helft van olie verhitten en ui en knoflook fruiten. Courgette toevoegen en 5 min. meebakken. Tomatenblokjes toevoegen, met zout en peper op smaak brengen en afgedekt 10 min. zacht stoven. Couscous volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In koekenpan rest van olie verhitten en kipreepjes in ca. 10 min. gaarbakken. In grote schaal achtereenvolgens couscous, groenten en kip scheppen. Met mix garneren en over vier borden verdelen. Lekker met geroosterde shoarmabroodjes.

Geen opmerkingen:

Teriyaki zalm uit de slowcooker

  2 rode uien, in dunne ringen 1 paprika naar keuze, in reepjes 1 paksoi, gesneden, het groen apart zetten 100 g kastanje-champignons, in p...