Ingrediƫnten :
225 gram bladspinazie (diepvries)
1 ui
1 groene paprika
1 courgette ·
1 el Bertolli Vloeibare Margarine voor Koken, Bakken en Roerbakken
450 gram rundergehakt
1 teentje knoflook
1 fles Bertolli Passata Tomatenbasis met Rode Pepers
1 pak gewone of groene lasagnebladen
200 gram pittige geraspte kaas
225 gram bladspinazie (diepvries)
1 ui
1 groene paprika
1 courgette ·
1 el Bertolli Vloeibare Margarine voor Koken, Bakken en Roerbakken
450 gram rundergehakt
1 teentje knoflook
1 fles Bertolli Passata Tomatenbasis met Rode Pepers
1 pak gewone of groene lasagnebladen
200 gram pittige geraspte kaas
Bereiding : Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Ontdooi de spinazie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snipper de ui. Maak de paprika schoon en snijd die samen met de courgette in stukjes. Verwarm de vloeibare margarine in een koekenpan en bak het gehakt samen met het uitgeperste teentje knoflook bruin en rul. Voeg nu de ui, paprika en courgette toe en roerbak dit mengsel enkele minuten op hoog vuur. Doe vervolgens alles in een grotere pan en doe de passata en de ontdooide spinazie erbij. Laat de saus dan 5 minuten zachtjes pruttelen. Vet ondertussen een ovenschaal in. Verdeel enkele lepels saus over de bodem. Bedek de saus met een laag lasagne bladen en schep daarop weer een dun laagje saus. Ga zo door totdat alles op is en eindig met een laag saus. Verdeel de kaas over de saus en bak de lasagne in 35 minuten gaar.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten