14 juni 2006

Sweet chili wok roll

Nodig :

Wok Olie · 300 g kipreepjes · 400 g gesneden prei · 200 g wortelreepjes· Conimex Woksaus Thaise Sweet Chili · 1 pak Conimex Wok Rolls · 3 el cashewnoten · 2 el fijngehakte koriander

Bereiding :

Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en wok de kipreepjes 3 minuten. Wok vervolgens de prei 2 minuten mee. Roer er vervolgens de wortelreepjes en ca. 6 eetlepels woksaus door en wok nog 1 minuut. Besprenkel de wok rolls met wat water en verwarm 20 sec. per wok roll of 1 minuut voor alle wok rolls tegelijkertijd op 750 watt in de magnetron. Of warm ze aan beide kanten op in een hete koekenpan. Hak de cashewnoten grof en schep ze met de koriander door de sweet chilikip en de groenten. Schep de sweet chilikip op de wok rolls en rol ze op. Leg ze op 3 of 4 borden.

Met dank aan de wekelijkse nieuwsbrief van Conimex

Geen opmerkingen:

Teriyaki zalm uit de slowcooker

  2 rode uien, in dunne ringen 1 paprika naar keuze, in reepjes 1 paksoi, gesneden, het groen apart zetten 100 g kastanje-champignons, in p...