20 september 2005

Noorse Visschotel

Ingrediƫnten voor 2 personen :
1 zak fijngesneden prei (300 gr)
300 gr verse kabeljauwfilet (graatloos)
1 AH meal kit Noorse Visschotel
3 eieren
Boursin Cuisine knoflook, versgemalen peper, peterselie
ovenschaal ingevet

Bereiding :
Oven op 180 gr.C. voorverwarmen. Prei over de schaal verdelen en de vis in grove stukken hierover verdelen. De sausmix uit het pak met 150 ml koud water mengen. Eieren loskloppen en door de saus roeren. De saus over de prei/kabeljauw verdelen en met de gratineermix uit het pak bestrooien. Ovenschotel in het midden van de oven in 35 minuten gaar laten worden en de laag moet gaan bruinen.
Vlak voor het einde 400 ml water koken en de aardappelpuree uit het pak hierdoor heen doen. Een schep Boursin en peper naar smaak door de puree roeren. De puree samen met de visschotel serveren, vergezeld van wat fijngeknipte peterselie.

Geen opmerkingen:

Teriyaki zalm uit de slowcooker

  2 rode uien, in dunne ringen 1 paprika naar keuze, in reepjes 1 paksoi, gesneden, het groen apart zetten 100 g kastanje-champignons, in p...