19 september 2005

Chunky Turkey Chili



Ingrediƫnten :
1 pound ground turkey
1/2 cup coarsely chopped onion2 cans (14.5 ounces each) diced tomatoes with juice
1 can (16 ounces) pinto beans, drained, rinsed
1/2 cup salsa, your favorite2 teaspoons chili powder
1 1/2 teaspoons ground cumin, salt and pepper to taste
1/2 cup shredded Cheddar or Mexican blend cheese
Sour cream and 1 to 2 tablespoons sliced black olives

Bereiding :
In a large skillet over medium heat, brown ground turkey and onion. Drain off excess fat. Transfer browned mixture to the crockpot with tomatoes, beans, salsa, chili powder, and cumin. Stir gently to blend ingredients. Cover and cook on LOW setting for 5 to 6 hours. Taste and season with salt and pepper. Serve with a dollop of sour cream and a little shredded cheese and black olive slices.Serves 4.

Als je geen crockpot hebt kan dit natuurlijk ook in een stoofpan gemaakt worden, bereidingstijd een uurtje of twee.

Geen opmerkingen:

Teriyaki zalm uit de slowcooker

  2 rode uien, in dunne ringen 1 paprika naar keuze, in reepjes 1 paksoi, gesneden, het groen apart zetten 100 g kastanje-champignons, in p...