02 augustus 2005

Lekker oosters

Ingrediƫnten :
Conimex woknoedels (1 verpakking)
3 eetl arachide-olie of wokolie
1 rode en 1/2 gele paprika
struik paksoi
1 bakje AH pittige tofureepjes
6 eetl Conimex chilisaus
1 pakje Conimex kokosmelk
75 gr ongezouten cashewnoten (in kleine stukjes)
peper en zout

Bereiding :
De noedels volgens gebruiksaanwijzing garen. Ondertussen de paksoi in repen en de paprika in blokjes snijden. Roerbak de tofu op hoog vuur 3 minuten, voeg de groenten toe en roerbak nog 5 minuten door. Voeg kokosmelk en chilisaus toe en laat alles op goed doorkoken zo'n 3 minuten.
De afgespoelde en uitgelekte noedels en de cashewnoten erbij, goed vermengen en door en door warm laten worden.

.

Serveren : komkommersalade met pepertjes




Geen opmerkingen:

Teriyaki zalm uit de slowcooker

  2 rode uien, in dunne ringen 1 paprika naar keuze, in reepjes 1 paksoi, gesneden, het groen apart zetten 100 g kastanje-champignons, in p...