Ingrediënten :
20 gr gedroogde paddestoelen (porcini)
2 tenen knoflook fijngehakt
3 eetl pesto rosso
4 kipfilets
8-12 plakjes ontbijtspek
2 eetl olijfolie
Bereiding :
Verwarm de oven voor op 200 gr.C. Week de paddestoelen 10 minuten in 2 dl kokend water. Laat de in een zeef uitlekken en hak ze fijn. Meng in een kom de paddestoelen met de knoflook en de pesto.
Snijd de kipfilets in zodat een zakje ontstaat en vul ze met het mengsel. Druk de vulling goed aan en vouw de filets weer dicht. Wikkel het stevig in de plakjes spek.
Leg de kipfilets in een bakblik en laat ze in 25-30 minuten goudbruin en gaar worden.
Serveren :
Lekker met gebakken aardappeltjes en een gemengde salade.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Vietnamese noedelsalade met gegrilde kip ( bún thit nuong)
Ingrediënten voor 4 personen : 4 stengels sereh (citroengras), 5 tenen knofloo,k 2 sjalotten, 5 eetlepels lichtbruine basterdsuiker, 90 ...

-
We hebben al een tijdje geen vis gegeten, dus het is hoogtijd om een receptje op te duikelen voor morgen (maandag). Het is een gemakkelijk r...
-
In een artikel over Paul de Leeuw vond ik onderstaand recept wat zijn schoonmoeder altijd maakte, net weer iets anders als mijn eigen recept...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten