29 augustus 2005

Kipfilet gevuld met pesto en paddestoelen

Ingrediƫnten :
20 gr gedroogde paddestoelen (porcini)
2 tenen knoflook fijngehakt
3 eetl pesto rosso
4 kipfilets
8-12 plakjes ontbijtspek
2 eetl olijfolie

Bereiding :
Verwarm de oven voor op 200 gr.C. Week de paddestoelen 10 minuten in 2 dl kokend water. Laat de in een zeef uitlekken en hak ze fijn. Meng in een kom de paddestoelen met de knoflook en de pesto.
Snijd de kipfilets in zodat een zakje ontstaat en vul ze met het mengsel. Druk de vulling goed aan en vouw de filets weer dicht. Wikkel het stevig in de plakjes spek.
Leg de kipfilets in een bakblik en laat ze in 25-30 minuten goudbruin en gaar worden.

Serveren :
Lekker met gebakken aardappeltjes en een gemengde salade.

Geen opmerkingen:

Teriyaki zalm uit de slowcooker

  2 rode uien, in dunne ringen 1 paprika naar keuze, in reepjes 1 paksoi, gesneden, het groen apart zetten 100 g kastanje-champignons, in p...