10 mei 2005

Pittige salade

Met dank aan het Libelle kookforum

Nodig :
2 kleine of 1 grote rijpe papaya's, geschild en in blokjes
1 jalapeno peper, fijngehakt zonder zaadjes
halve komkommer, geschild en in blokjes
1 kleine rode ui, gesnipperd
verse selderij naar smaak
1 teentje knoflook, geplet en fijngehakt
ongeveer 50 ml. limoensap (vers of uit een flesje)

Bereiding :
Schil de papaya's, verwijder zaden en snijd ze in kleine blokjes. Doe de papayablokjes samen met de fijngehakte peper, komkommerblokjes, gesnipperde ui, geplette & gehakte knoflook en de fijngeknipte selderij in een schaal.
Sprenkel het limoensap erover en meng alle ingredienten goed door elkaar. Laat een half uurtje staan om in te trekken (afdekken met plastic).

Geen opmerkingen:

Teriyaki zalm uit de slowcooker

  2 rode uien, in dunne ringen 1 paprika naar keuze, in reepjes 1 paksoi, gesneden, het groen apart zetten 100 g kastanje-champignons, in p...