15 mei 2005

Fris italiaantje als voorgerecht

Nodig :

18 houten prikkers
250 gram witte en 250 gram blauwe druiven
18 mini bolletjes mozzarella
6 plakken parmaham
150 gram rucola
peper en zout- 2 eetlepels olijfolie- 1/2 eetlepel balsamicoazijn

Bereiding :

Klop van de azijn, de olie, peper en zout, een gladde dressing. Snijd de parmahamplakken in de lengte in drieën. Zoek van de tros 18 gave grote witte, en 18 blauwe druiven uit. Rijg aan houten prikkers steeds een blauwe druif, een mozzarellabolletje, een witte druif en een pluk ham. Verdeel de sla over 6 bordjes, besprenkel met de dressing en leg op elk bordje 3 spiesjes.

Geen opmerkingen:

Teriyaki zalm uit de slowcooker

  2 rode uien, in dunne ringen 1 paprika naar keuze, in reepjes 1 paksoi, gesneden, het groen apart zetten 100 g kastanje-champignons, in p...