06 februari 2008

Volkoren sandwich met rosbief en saus



Ingredienten :
4 volkoren boterhammen
8 plakjes rosbief
1 avocado, geschild, zonder pit en in dunne plakjes gesneden
1 handje rucolasla
zout en peper
2 el kappertjes
1 augurk, fijngesneden
1 sjalotje, gesnipperd
2 hardgekookte eieren, in stukjes
1 el kervel, fijngehakt en 1 el peterselie, fijngehakt
1 el mosterd en 4 el mayonaise

Bereiding :
Meng alle ingredienten voor de saus door elkaar. Besmeer de boterhammen met de remouladesaus, leg hierop de rosbief en garneer met avocado en rucola. Bestrooi met zout en peper.

Bron : Mijn Jumbo

Geen opmerkingen:

Teriyaki zalm uit de slowcooker

  2 rode uien, in dunne ringen 1 paprika naar keuze, in reepjes 1 paksoi, gesneden, het groen apart zetten 100 g kastanje-champignons, in p...