06 februari 2008
Volkoren sandwich met rosbief en saus
Ingredienten :
4 volkoren boterhammen
8 plakjes rosbief
1 avocado, geschild, zonder pit en in dunne plakjes gesneden
1 handje rucolasla
zout en peper
2 el kappertjes
1 augurk, fijngesneden
1 sjalotje, gesnipperd
2 hardgekookte eieren, in stukjes
1 el kervel, fijngehakt en 1 el peterselie, fijngehakt
1 el mosterd en 4 el mayonaise
Bereiding :
Meng alle ingredienten voor de saus door elkaar. Besmeer de boterhammen met de remouladesaus, leg hierop de rosbief en garneer met avocado en rucola. Bestrooi met zout en peper.
Bron : Mijn Jumbo
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Teriyaki zalm uit de slowcooker
2 rode uien, in dunne ringen 1 paprika naar keuze, in reepjes 1 paksoi, gesneden, het groen apart zetten 100 g kastanje-champignons, in p...
-
We hebben al een tijdje geen vis gegeten, dus het is hoogtijd om een receptje op te duikelen voor morgen (maandag). Het is een gemakkelijk r...
-
In een artikel over Paul de Leeuw vond ik onderstaand recept wat zijn schoonmoeder altijd maakte, net weer iets anders als mijn eigen recept...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten