06 februari 2008
Maaltijdsoep met kaasstengels
Ingrediënten :
1 liter verse tomatensoep
150 g Italiaanse groentemix
150 g spinazietortellini's gevuld met ricotta (of tortellini's naar keuze)
4 plakjes bladerdeeg
1 eidooier
50 g parmezaanse kaas
Bereiding :
Verwarm de verse tomatensoep. Kook de tortellini's gaar volgens de verpakking. Voeg vervolgens de tortellini's en de Italiaanse groentemix toe aan de soep. Leg de plakjes bladerdeeg op elkaar en rol ze uit tot een langwerpige lap. Klop de eidooier met wat water los en bestrijk hiermee het bladerdeeg. Bestrooi het deeg met de Parmezaanse kaas. Snijd de plak in 8 stroken en draai de uiteinden tegen elkaar in, zodat er een spiraal ontstaat. Leg de spiralen van bladerdeeg op een bakplaat met vetvrij bakpapier en bak ze 10 minuten af in een voorverwarmde oven van 200ºC.
Bron : Mijn Jumbo
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Teriyaki zalm uit de slowcooker
2 rode uien, in dunne ringen 1 paprika naar keuze, in reepjes 1 paksoi, gesneden, het groen apart zetten 100 g kastanje-champignons, in p...
-
We hebben al een tijdje geen vis gegeten, dus het is hoogtijd om een receptje op te duikelen voor morgen (maandag). Het is een gemakkelijk r...
-
In een artikel over Paul de Leeuw vond ik onderstaand recept wat zijn schoonmoeder altijd maakte, net weer iets anders als mijn eigen recept...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten