19 augustus 2005

Runderreepjes met tomatensaus



Ingrediƫnten :
2 uien
2 teentjes knoflook
5 eetlepels boter
1 schaal runderreepjes naturel (ca. 300 g)
500 ml tomatensaus (sugo traditionale, fles 690 g)
2 zakjes risotto alla Milanese (a 165 g)
2 zakjes boontjesmix (a 250 g)

Bereiden :
Uien en knoflook pellen en snipperen. In hapjespan 3 el boter verhitten. Runderreepjes rondom dichtschroeien. Vuur laag zetten en ui en knoflook bij vlees doen. Geheel 2 min. bakken. Tomatensaus erbij schenken. Saus 20 min. met deksel op pan op laag vuur stoven. Risotto met rest van boter volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Boontjesmix in 5 min. beetgaar koken. Runderreepjes met tomatensaus, boontjes en risotto serveren.

Geen opmerkingen:

Teriyaki zalm uit de slowcooker

  2 rode uien, in dunne ringen 1 paprika naar keuze, in reepjes 1 paksoi, gesneden, het groen apart zetten 100 g kastanje-champignons, in p...