29 augustus 2005

Ijs met warme stoofpeertjessaus

Ingrediƫnten :
1 bakje stoofpeertjes (panklaar, koelvak, 400 g) of zelfgemaakt
1 theelepel kaneelpoeder
2 eetlepels witte basterdsuiker
1/2 zakje amandelschaafsel (a 45 g)
8 bolletjes slagroomroomijs
slagroom



Bereiden :
Stoofpeertjes in kleine stukjes snijden en met 4 el van stoofvocht in steelpan verwarmen. Kaneel en suiker erdoor roeren. In droge koekenpan amandelen roosteren. Over vier coupes ijs verdelen. Warme saus erbij schenken. IJs met slagroom en amandelschaafsel garneren.

Bron : AH

Geen opmerkingen:

Curry met bloemkool en kip

  1   bloemkool   1   ui   250   gram   kipfilet  in blokjes 4   teentjes   knoflook   geperst 1   theelepel   geraspte gember 1   eetlepel ...